dinsdag 1 februari 2011

Maar Virgil kan wel heel ver piesen

'Save Virgil' is een kostelijke combi van live action en tekenfilm in de beste traditie van Who Framed Roger Rabbit. Virgil is een getekende dikke opdonder - nakomeling van een Hell's Angel en een verlopen pornoster - met massa's frustraties: klein postuur, kleine piemel, raar kapsel, kan geen meisje krijgen, noem maar op. Maar kan wel piesen, poepen en boeren. Dat is dus lachen. Let overigens op het stonede intermezzo in klei-animatie op 6'30" en op de prima rap bij de aftiteling.

Tweede video is 'Making Of.' Die is niet steeds grappig (soms wel) maar het is erg interessant om uitgelegd te krijgen hoe zo'n film tot stand komt. Indrukwekkend! De plaats van handeling is nu eens Californië, dan weer Zuid-Korea of Nieuw-Zeeland. O ja, en Virgils stem is van komiek Adam Carolla. Dat is het verband met de link hieronder.

Eerder op VideoVolt: Zo hoort het op een openbaar toilet

"Save Virgil" - Adam Carolla, Ginger Lynn, Gary Coleman from Brad Ableson on Vimeo.The Making of "Save Virgil" from Brad Ableson on Vimeo.Ingezonden door Mark van de Camp. Dank!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten